Giants Blog Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

 

 Hírek a csapat háza tájáról

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Golfee

Golfee


Hozzászólások száma : 11
Join date : 2013. Aug. 07.
Age : 38

Hírek a csapat háza tájáról Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek a csapat háza tájáról   Hírek a csapat háza tájáról EmptyHétf. Szept. 02, 2013 5:46 am

Vissza az elejére Go down
Asbee
Admin
Asbee


Hozzászólások száma : 20
Join date : 2013. Jul. 01.
Age : 35

Hírek a csapat háza tájáról Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek a csapat háza tájáról   Hírek a csapat háza tájáról EmptyPént. Aug. 23, 2013 10:44 pm

Terrell Thomas-ról nem kérdezted?
Vissza az elejére Go down
https://giantsblog.hungarianforum.net
BIG DADDY

BIG DADDY


Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Jul. 02.
Age : 49
Tartózkodási hely : West Cork

Hírek a csapat háza tájáról Empty
TémanyitásTárgy: Nekünk se árt tudni a sérülések miatt.   Hírek a csapat háza tájáról EmptyPént. Aug. 23, 2013 1:53 am

A sztori ott kezdődik , hogy a kezelőorvosom M.D. Rehan Gul kérdezgetett a sportolói múltamról.Mint írtam nekem csípőműtétem lesz.Mondtam kosaraztam, de már régen csak a meló , gyerek meg az NFL.
Ahhh.. a vágóhíd.Melyik kérdeztem?Miért melyik nem az?Mondta nekem mosolyogva.Mint tudtam az ő szakterülete a csípő,térd,boka, de nem tudtam , hogy a sportsérülések specialistája is.itt el lehet olvasni ki ő. www.gulorthopaedics.com/
Elmondta , hogy Ő tagja egy olyan továbbképző csoportnak "kamarának" akik a fejlődés céljából külömböző sportágaknak szerte a világon összehasonlítják a sportsérüléseit kezelését,stb..NFL,NHL,NBA,Az összes európai foci liga,Rögbi,ausztrál foci,stb.őt igazán ez hozza lázba ez a kihívás,nem az én 12 egy tucat kopott csípőm.Szóval mig mi a fantsyt bújjuk addig ö majdnem ugyan ezt teszi csak ízületekkel.Van már olyan hogy webcamerával lehet követni vagy konzuntálni műtétet élőben.(Nem tudtam)
Velem hamar végzett ,a röntgenen látta 100% csípőprotézisre van szükségem el kell mennen CT-re.ennyi.Nincs miről tovább fecsegni, de én el kezdtem kérdezgetni ha már itt vagyok nem bírtam ki.Először nem is Griffint kérdeztem nem is igazán név szerint akartam hanem mint Giants és a JPP gerincéről akartam valamit megtudni.Arra rögtön azt mondta , hogy nem ért hozzá nem gerincspecialista de a gerincműtéten átesett játékosok mind aláírnak egy szerződést általában mert arra semmilyen garancia sincs.Csak saját felelőségre..stb.Senki nem vállalja a felelőséget értük.Ezt ők választják.Majd amiről mi már nem tudunk , hogy a karrierjük végén mikor lekerülnek a porondról min mennek keresztül. Részleges bénulások,izomsorvadás,izületigyulladások vérkeringési zavarok.
Ő inkább amerika leghíresebb térdéről tudna többet beszélni.De az engem úgy sem érdekel hisz Giants-es vagyok.DEHOGYNEM ÉRDEKEL.
Ebben az adatbázisban aminek a tagja fent van Griffin térde,térdei is de még nem hozzáférhető.Bizonyos időnek el kell telnie hogy hozzá férhessen és nagyon várja már.Persze nem mondhatná el de ha érdekel elmondja , hogy mit tudna és ő mit csinált volna és mi a véleménye.(A térd érdekli a legjobban mert a legnehezebb helyrehozni.)

1.nem szabadott volna játszania a sérüléssel egy percet sem mert veszélyezteti a bal térdet is.
2.Brady-vel ellentétben neki a jobb térde ment szét.Mivel mindkettő jobbkezes játékos ezért a hátrálásnál mikor a az irányító hátrál a zsebben arra a sérült térdére nyomja a testsúlya 3 szorosát lépésenkén.Majd mikor elkezd futni ha fut arról vesz lendületet 5x nyomás minden egyes indulásnál izűleti csavarodással.Tehát már csak ezért sem lehet azt mondani, hogy Hát Brady-nek is megy neki is menni fog.Plusz Brady soha nem fut.A futások nagy része pedig nem is nyíl egyenesen előre történik, hanem oldalirányban.
3.Majdnem biztos , hogy volt feltáró szkópos műtét a bal térdében is ami azt jelenti , hogy az is meg lett bolygatva.tekintettel arra , hogy játszott sérülten önkéntelenül kompenzált a bal lábával ami ekkora terhelésnél akár egy szezon alatt is meglátszódhat az ízületen.
4.Nem lehet összehasonlítani Petersonnal sem mert ő is jobb kezes és neki is a bal térde ment szét.Tehát ő is jobb lábról kezdi a lendületet a futásnál,plusz ő előre fut.Ne nevessetek de ez fontos mert evolúciós szinten az emberi végtagot közül a láb kizárólag előrehaladásra lett tervezve.tehát mikor hátrál akkor plussz egy természetellenes mozgást is végez ráadásul és máshogy terheli a beteg szallagokat.Mig pl.Brady-nek annak a lábának semmi baja.
5.Kérdéses , hogy mennyire fogja "kímélni" védeni a tudat alatt.Befolyásolhatja a játékát , hogy ha jobbról jön a nyomás , már elnézést de jobban betojik-e vagy sem.
6.Ami biztos és ez szerinte is 100% hogy a legjobb kezekbe van ,de szerinte Andrews ezért aggódik jobban ezért a térdért mivel jobb és nem bal.
7.Szerinte ezekért a dolgokért van nagyobb veszélyben mint pl Peterson.
8.Nem lehet tudni mekkora kárt okozott, hogy sérülten játszatták.Egy biztos hogy az min. 2x akkora kárt okozott mindkét térdben mint maga a sérülés.(hosszútávon)
9.Összefoglalva,ezért aggodnak még jobban, nem engedik még játszani,mert jobb térd,ami ebben a játékban ezen a poszton sokkal kényesebb egy jobbkezes játékosnak.Ha elkezd feltelni folyadékkal akkor meg pláne gáz lesz mert újból le kell állni mert egy darabig lehet szivatni de az mindig fizikai behatás"tű" ami mindig roncsolja a szöveteket.A bal térdért meg azért, mert
Ha nem játszott volna tavaly sérülten akkor biztos sokkal jobb esélyei lennének kezdeni, de szerinte még ki kellene hagyni 6-8 hetet ami szerintem nem fog előfordulni.Ami még érdekes , hogy a bal térd állapota is döntő lesz.Érdekesen magyarázta el.Ha egyedül ülsz a kocsidban akkor kisebb a gumikopás mintha bepakolod az egész családot meg a csomagtartót.A gumi az izület a felni a csont.A sportoló mindig full bepakolt kocsival jár plussz egy nagy súly a csomagtartón.képzeld el , hogy defektet kapsz így.A defektes gumi a jobb térd ami ha nincs kicserélve szétveri a felnit is mert hozzáér az úthoz, plusz a bal oldali gumi felni ráadásul átveszi a terhet, ami nem ekkora nyomásra van tervezve, bírni birja de akkora a súly, hogy a felni itt is leér a betonig.Szóval a tavalyi sérült játék miatt a bal térd is érdekes leszmennyire károsult.
Plusz beszélt még genetikai adottságokról,csontstruktúráról stb.Amik egyedi személyes jegyek, hogy reagál a szervezet bármire is.Ezért vannak sérülékeny játékosok és olyanok akitet szét lehet verni pl.Big Ben akik mindig felépülnek mert a szervezete a sejtjei genetikailag olyanok.És ez kémia nem fizika.Ezt Andrews sem tudja"megszerelni"Most majd kiderül , hogy mi a helyzet.

De szerinte a recover esélye még ezek ellenére is 80%.

Szóval minden a falon fog múlni,hogy védik meg az első 4-5 meccsen.Nem üthetik meg.Futni meg nem fusson még.Nem csodálkoznék ha nem igazán , hívnának rá az elején ilyen játékokat.

Körülbelül ennyi.Remélem lelket öntöttem a Redskins fanokban. És bár én Giants-es vagyok és nem igazán örülök , hogy 2x is találkozunk a szezonban , de imádom a játékát és szurkolok érte , hogy minél jobban felépüljön. De azért go Giants

És még egy kis kiegészítés hozzá. Pl nekem a a bal csípőm rossz.Én is erőltettem ameddig bírtam.Jelen pillanatban egy óránál már nem tudok többet fájdalommentesen menni sántítok.plussz elkezdett először a jobb majd a bal térdem fájni.Mert ahogy megszűnik az egyensúly a "futóműben" az egész rendszer kibillen.És hab a tortán akár térd akár csipő probláma okozhat nagyon hamar "lumbar disk hernia" Ágyéki gerincsérvet" az aszimetrikus csípőmozgástól ami egy nagyon sunyi dolog(sokáig tünetmentes) mivel akár szinte láthatatlan sántitás is olyan nyitó-csukó mozgást eredményezhet a csigolyák között ami megnyitja az utat ennek a gerincproblémának.stb.stb.stb..Nekem azt is meg kell majd scannelni , mert már ott is fáj.Szóval igaz a közhely , hogy minden mindennel összefügg, de itt halmozottan igaz, plusz ami terhelést egy NFL játékos kap.És mindennek az összesége okozza, hogy nagyon nehezen engedik vissza a pályára.Ja és a tavaly erőltetéstöl lehetséges , hogy cisztásodott a bal térde."A ciszta ami szervezet védekező reakciója a túlzott terhelés ellen Egy folyadékkal teli "tályog".
Vissza az elejére Go down
BIG DADDY

BIG DADDY


Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Jul. 02.
Age : 49
Tartózkodási hely : West Cork

Hírek a csapat háza tájáról Empty
TémanyitásTárgy: preseason week 2.   Hírek a csapat háza tájáról EmptyKedd Aug. 20, 2013 10:33 am

Jó kis meccs volt csak most tudtam megnézni.
Örömmel láttam a futás elleni védelmet Hosley labdaszerzését, Wilson Brown duót és a két bekapott td-ből az egyik 1000:1.hez a másik 100:1 jön be.Ezekért nem aggódnék annyira.De rogyadozik a fal!!!!Ha nem leszünk képesek megvédeni az irányítót akkor....Kell még az a két hét bőven a kezdésig de én már láttam rosszabb állapotú csapatot is a week 1.-en.Van még min dolgozni de főleg az offence falon!!!!És add istenem , hogy nem fogyjon el a tudomány a red zone-ban.(minden sérültért imádkozom ma este.)

Laszlo
My heart is blue
Vissza az elejére Go down
Asbee
Admin
Asbee


Hozzászólások száma : 20
Join date : 2013. Jul. 01.
Age : 35

Hírek a csapat háza tájáról Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek a csapat háza tájáról   Hírek a csapat háza tájáról EmptySzer. Júl. 03, 2013 9:17 pm

BIG DADDY írta:
Úgy néz ki Cruz aláír a tranning camp előtt.. Juhééé....
Végülis nincs más választása. Meg ő is New Yorkban akar maradni afro De Nicks-ben ne reménykedjünk...
Vissza az elejére Go down
https://giantsblog.hungarianforum.net
BIG DADDY

BIG DADDY


Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Jul. 02.
Age : 49
Tartózkodási hely : West Cork

Hírek a csapat háza tájáról Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek a csapat háza tájáról   Hírek a csapat háza tájáról EmptySzer. Júl. 03, 2013 6:09 am

Úgy néz ki Cruz aláír a tranning camp előtt.. Juhééé....
Vissza az elejére Go down
Asbee
Admin
Asbee


Hozzászólások száma : 20
Join date : 2013. Jul. 01.
Age : 35

Hírek a csapat háza tájáról Empty
TémanyitásTárgy: Hírek a csapat háza tájáról   Hírek a csapat háza tájáról EmptyHétf. Júl. 01, 2013 2:00 pm

A csapattal kapcsolatos történések.
Vissza az elejére Go down
https://giantsblog.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom





Hírek a csapat háza tájáról Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek a csapat háza tájáról   Hírek a csapat háza tájáról Empty

Vissza az elejére Go down
 
Hírek a csapat háza tájáról
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hírek az NFL világából

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Giants Blog Fórum :: Csapatról-
Ugrás: